<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Ξέχασα"

29.10.09
Έχεις ξεχάσει πως είναι να ζητάς και να λαμβάνεις. Έχεις χάσει το δικαίωμα να ζητάς μετά από τόσα χρόνια. Όταν ήμουν μικρή μου έλεγε ο μπαμπάς μου πως περνάνε τα χρόνια τόσο γρήγορα αλλά δεν καταλάβαινα. Οι μέρες κρατούσαν τόσο πολύ και ήταν τόσο γεμάτες με καινούρια πράγματα να μάθω και να νιώσω. Τώρα οι ώρες περνάνε σα νερό και δεν έχω χρόνο να κοιμηθώ. Όταν ήμουν μικρή δεν ήθελα να κοιμάμαι γιατί φοβόμουν το σκοτάδι όταν κλείνεις τα μάτια. Μού είχες πει ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου δεν ξέρω αν θυμάσαι τι σου είχα απαντήσει. "Αν δεν κοιμάσαι δεν ονειρεύσαι. Ο ύπνος είναι το καλύτερο πράγμα." Τώρα όμως στ'αλήθεια φοβάμαι να κοιμηθώ, γιατί δεν θέλω άλλο να ονειρεύομαι χωρίς να ζω.
Μάλλον έχω πιει πολύ καφέ.
Θες να φωνάξεις να πεις "τι κάνεις ρε εκεί;" γιατί...
"... πέταξε τις κάλτσες στα άπλυτα. Η σκιά πέρασε στην άκρη του δωματίου και δεν ήταν τίποτα όταν άναψε το φως. Η ρουτίνα την ακολουθούσε πάντα χωρίς να ξεκολλάει."
Το παρόν είναι σαν κολλητική ταινία όταν πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Η πορεία είναι χαραγμένη, η πόρτα ανοιχτή για να βγείς και να μπεις σε άλλο κελί.

1 Σχόλια:

At 4:16 μ.μ., Blogger Pantel έγραψε...

kalispera... exeis allaxei to mail pou eixes anartimeno sto blog paliotera?? sou exw steilei prin 1 mina peripou den xerw an to exeis lavei...

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα