<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Χειρότερα"

19.7.09
Κανένας δεν ενδιαφέρεται. Δεν πετυχαίνεις ποτέ τίποτα αν δεν παλέψεις και δεν προσπαθήσεις, αλλά κανένας δεν προσπαθεί γιατί κανένας δεν θέλει να προσπαθήσει. Είσαι μέσα στην έρημο και σε πατάνε οι καμήλες. Το βράδυ κάνει κρύο και τι νόημα έχει να κάνεις υπομονή και αύριο βράδυ κρύο θα κάνει.

Λίγο ησυχία για να μπορώ να κοιμάμαι και λίγο αέρα να ανασάνω. Δεν μπορώ άλλο τη βροχή, γιατί όλο βρέχει. Και ο χρόνος μένει το ίδιο και δεν θέλω να περνάει. Δεν μπορώ να μεγαλώνω άλλο, δεν μπορώ να πρέπει να κάνω σοβαρά πράγματα.

Νιώθω τόσο λίγη και ηλίθια, δεν πρέπει να χρειάζεται να κάνω όλα εγώ, ούτε να σκέφτομαι μόνο εγώ τους άλλους. Πως να σταματήσω να ονειρεύομαι και να κοιτάξω στα μάτια όλους αυτούς τους κουρασμένους από τη δουλειά και να τους πω ότι όχι, δεν είναι έτσι δεν ζω εγώ στα σύννεφα, έτσι πρέπει να είναι να κοιτάς τους ανθρώπους με αγάπη, να φροντίζεις τα πάντα με αγάπη, να μην λες να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Οι άνθρωποι να μην λένε ψέμματα και να μην σ'εγκαταλείπουν όταν έρθουν τα δύσκολα.
Αφού δεν είναι έτσι, δεν βρίσκω νόημα στο να συνεχίζω αφού κάθε φορα.
Και μην τολμήσεις να μου ξαναπείς ότι είσαι σίγουρη ότι δεν είναι έτσι αφού να έχω αποδείξεις.

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα