<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"-Πότε δίνεις; -Συνέχεια"

28.6.09
Οι άνθρωποι σε ξαφνιάζουν και είναι σαν να γυρίζεις πίσω. Ένα ποτό και δεν είναι αργά γιατί αύριο δεν είναι καθημερινή. Χωρίς να παρακαλώ, να συμβιβάζομαι και να στεναχωριέμαι.Την επόμενη να κερνάω ορεκτικά τους καλεσμένους του συλλόγου και να χορεύουμε.
Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν στ'αλήθεια, μόνο διάφορες εκδοχές τους που πεθαίνουν κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια. Σα χάδι και τιμωρία μαζί, έτσι για να θυμάσαι να μην πιστεύεις στις ψυχές που βλέπεις.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν γνώμη και δέρμα. Όπως ήταν θα είναι και αν μπορείς να το δεχτείς θα συνεχίζεις. Να σβήνεις και να γράφεις σαν να μη γέμισε ποτέ το χαρτί.
Να αγαπάς και να μην ξεχνάς.

Εγώ δεν ξαφνιάζω, ίδια σκεφτόμουν πάντα.
Αλλάζω γνώμη συνέχεια, γιατί δεν πιστεύω.

Εγώ υπάρχω στ' αλήθεια. Εσυ;

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα