<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Και τι να πω"

1.6.09
Τίποτα δεν έχει αλλάξει τελικά μετά από τόσο καιρό, όλο εκει που ξεκινήσαμε καταλήγουμε δεν ήταν ποτέ Ευθεία Γραμμή οποιασδήποτε βερσιόν. Ας καθόμαστε τώρα σε χωριστά δωμάτια να δούμε τι θα καταλάβουμε, έτσι να χαρούν οι οχτροί μας. Δεν έχει νόημα τελικά να στεναχωριέται κανείς για αυτά που δεν έζησε ποτέ, αλλά δεν είμαι και μηχανή.

Έψαχνα κάποιον να αντέχει δύο αλλαγές και εσύ ίσα που την πάλεψες τη μία. Ας είναι.

Μόνο δυο πράγματα που μου χρωστάς.

Σταμάτησα να γράφω, γιατί δεν είχα κάτι άλλο να πω, μου τελείωσαν οι λέξεις, όχι ότι είχα και πολλές. Πολλές φορές γυρνούσα εδώ αλλά δεν μπορούσα. Μέχρι εκεί φτάνω, στο μέτριο. Δεν μπορώ πια να παλεύω για τα άριστα, θα κάνω μόνο τα μέτρια που με ευχαριστούν. Ακόμα και αν το πιάνο είναι ξεκούρδιστο και σκονισμένο δεν με νοιάζει, έτσι να ταιριάζει με τις άτονες προσπάθειες τις καλλιτέχνιδος. Μπορεί και να μην φανεί η αχρηστία μέσα στην τόση φασαρία.

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα