<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"H μαλακία είναι ιός"

10.10.05
Δε ξέρω ποιο είναι το τίμημα του να λες αυτό που πιστεύεις ή του να πιστευεις αυτό που λες, όχι απαραίτητα ταυτόχρονα. Αλλά τουλάχιστον δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι σου χρωστάνε κιόλας.
Σε μεγάλα κέφια έχω πείσει ανθρώπους να κάνουν πολλά πράγματα. Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι να τους κάνεις να πιστέψουν ότι "εγώ το σκέφτηκα, εγώ το αποφάσισα".
Στη δυστυχία όλοι σου κάνουν τον καλό και όλοι σε στηρίζουν. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ. Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να δώσουν χωρίς να πάρουν. Οσο να πεις ένας ώμος να κλάψεις και κάποιος να σου λέει "ναι" έρχεται φθηνά. Το ότι κάποιος σκέφτηκε για σένα, αγωνιούσε για σένα, έβρισκε λύσεις, δεν σε άφηνε να γίνεις ρεζίλι πίστεψέ με αυτά κοστίζουν. Χριστέ μου, είσαι 20 χρονών και το πιο τραγικό που σου συνέβη είναι να χωρίσεις (!) και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε και να το σεβαστούμε, να κανονίσουμε τις ζωές μας έτσι ώστε να σε κάνουμε ευτυχισμένο, να σου κάνουμε τα χατήρια, να σε νταντεύουμε, να σου επισημαίνουμε συνέχεια τι τραγικό έγκλημα που έκανε "αυτή", που δεν σε εκτίμησε, που... που... που...
Γιατί έχεις δίκιο, φυσικά και έχεις δίκιο. "Αυτή" έχει άδικο που δεν ήταν ερωτευμένη μαζί σου και σου είπε να χωρίσετε. Πως τόλμησε!
Ρε άντε σύνελθε.

Ps: Εγώ σε διάφορα φόρουμ δεν ξεκατινιάζομαι. Στο blog μου ελεύθερα....

1 Σχόλια:

At 9:53 μ.μ., Blogger Συνήθης Ύποπτη έγραψε...

Έχουμε μια συζήτηση να τελειώσουμε, έλα από δω να το συζητήσουμε (και φέρε και καμμιά δεκαριά ταινίες για το ξεκάρφωμα).

Μην χαλιέσαι, απλά έχεις δίκιο.

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα