<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Νόμος του Μέρφυ"

1.9.05
Είναι η μέρα που είμαι χάλια. Που ξύπνησα νυσταγμένη, που είμαι νευρική, που δεν θέλω να μου μιλάνε. Και δεν υπάρχει ίχνος σοκολάτας στο σπίτι. Ίχνος. Ούτε δίπλα στης γιαγιάς, άρα πρέπει να βγω έξω. Είμαι μες τη βρώμα βέβαια, το μαλλί λιγδιασμένο, αλλά ποιος κάνει μπάνιο για να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο που είναι στο ίδιο στενό; Φοράω ένα εμπριμέ φουστάνι της κακιάς ώρας, ίσα ίσα να μην πούνε ότι βγήκα με το νυχτικό, τις σαγιονάρες και ξεμυτίζω. Ο κυρ-Δημήτρης δεν παρεξηγει.
Φυσικά το ψιλικατζίδικο κλειστό.
Άντε να βγω στον κεντρικό, στο περιπτέρι. Βγαίνω. Μα φυσικά συνάντησα κάποιον παλιο γνώριμο, που είμαι σίγουρη ότι θα συγχαίρει για πολύ καιρό τον εαυτό του που η τωρινή κοπέλα του είναι τόσο κούκλα. Επίσης, το περίπτερο κλειστό. Άντε να πάω στο παρακάτω.
Πάω. Ε, να μην με δει σε αυτά τα χάλια και το παιδί του βίντεο κλαμπ, που βρήκα ώρα να περάσω απ'έξω γμ την καταδίκη μου; Νομίζω ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του δυο τρεις φορες πριν με χαιρετίσει. Η πρώτη από τρόμο οι άλλες από έκπληξη θέλω να πιστεύω. (Μπα, όλες από τρόμο...)
Συμπέρασμα: οι μόνες που δικαιούνται να κυκλοφορούν χύμα στο κύμα/Περιστέρι είναι οι δίμετρες βολλευμπολίστριες και αυτό μόνο μετά από αγώνα!

3 Σχόλια:

At 4:24 μ.μ., Blogger alienlover έγραψε...

Μα, βγαίνουν από το σπίτι χωρίς την τιάρα και την τουαλέτα;;;;Τι θα πει και ο Μπραντ;Τς τς τς

 
At 11:15 μ.μ., Blogger Gypas έγραψε...

Μωρό μου ...αν είσαι όμορφη, αγουροξυπνήμενη θα έδειχνες πιο sexy τι στεναχωριέσαι

 
At 1:46 π.μ., Blogger Συνήθης Ύποπτη έγραψε...

wow

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα