<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Χάθηκε"

10.8.05
Δεν έχω τι να κάνω και βαριέμαι. Ετσι απλά.
Θα μπορούσα να γράψω για το κινητό μου που ναι, το αγνοώ παντελώς, το ξεχνάω σε ξένα σπίτια και όχι, δεν το έχω χάσει ούτε μία φορά.
Ενοχλούμαι από διάφορα πράγματα, αλλά βαριέμαι να γκρινιάξω. Θα μιλήσω για μένα. Ναι το ξέρω, τόσο καιρό αυτό έκανα απλά τώρα θα το κάνω αναιδώς.
Η μικρή maya λατρεύει το σινεμά και τα βιβλία. Ή μάλλον τα βιβλία και το σινεμά. Και το θέατρο. Επίσης τα μπισκότα κανέλας. Α και τη σοκολάτα. Και όταν μεγαλώσει (σε λίγο δηλαδή) θέλει να γίνει ζαχαροπλάστης και όχι επίκουρος καθηγητής.
Αγαπάει πολύ να διαβάζει στην αιώρα κάτω από τη μεγάλη συκιά στο χωριο το καλοκαίρι. Της αρέσουν πολύ τα άστέρια. Της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο γιατί νομίζει ότι τη βοηθάει να την καταλάβει. Αγαπάει πολύ τη γιαγιά της. Το αγαπημένο της λουλούδι είναι η μαργαρίτα. Της αρέσουν τα ταξίδια επειδή δεν κουράζεται εύκολα. Κρατάει την ουλή στη πλάτη της για να κρατιέται στην πραγματικότητα. Και την άσπρη τρίχα στα μαλλιά. Της αρέσει να χαμογελάει σε αγνώστους στο μετρό.
Είναι πορτοκαλί με μαύρες ρίγες και μας λείπει πολύ. Αν τη βρείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

2 Σχόλια:

At 11:04 π.μ., Blogger Areth έγραψε...

κανονικά, εσείς πρέπει να τη βρείτε κι έπειτα είτε να μας ειδοποιήσετε, αν αποφασίσετε ότι το θέλετε, είτε να μη μας ειδοποιήσετε...
καλημέρα..

 
At 11:22 μ.μ., Blogger maya έγραψε...

Ψάχνουμε Αρετή μου, ψάχνουμε...

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα