<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Οι Αγάπες Μου"

30.6.05
Κρατάμε ενέχυρα. Το πιο παλιό είναι το λεύκωμα της Χρυσάνθης. Με κάνουν να νοσταλγώ αλλά δεν τα θέλω, ούτε να τα δώσω πίσω μπορώ, ούτε και να τα πετάξω. Τα κρατάω.
Παλιά, πολύ παλιά, είχα δύο "Αγάπες μου" τώρα δεν έχω καμία. Με πληγώνει καμια φορά μόνο για λίγο. Η μία την είδε αλλιώς και η άλλη έχασε το δρόμο. Απο τότε δεν είχα άλλες "αγάπες". Κανείς δεν νομίζω να καταλάβει τι εννοώ "αγάπες". Δεν μου λείπει καμιά τους. Ουτε και σε αυτές λείπω.
Δεν θα έρχεσαι εσύ να μου μιλάς για απώλεια ή για ότιδήποτε άλλο σπαραχτικό. Δεν θα έρχεσαι εσύ να μου μιλάς για λάθη, κατάλαβες; Βλακείες. Πολλές και διάφορες, πολύχρωμες.
Δεν πειράζει όταν είσαι μαλάκας εθελοντικά, έτσι;

2 Σχόλια:

At 7:03 μ.μ., Blogger Ανισόρροπος έγραψε...

νομίζω οτι οι εθελοντές μαλάκες είναι είδος υπο εξαφάνιση.Οι περισσότεροι το έχουμε έμφυτο χάρισμα. :D

 
At 3:05 μ.μ., Blogger alienlover έγραψε...

Kai den ftanei pou to exete emfuto, to anaptussete kiolas! :p

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα