<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Αργήσαμε Αλλά Ήρθαμε"

25.6.05
Μαυρίζω τα άλφα και τα ομικρον στην εφημερίδα, τα άλφα για τη ζωή που δεν έζησα και τα όμικρον για την πεπατημένη. Ο επόμενος μαλάκας που νομίζει ότι γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για μένα θα πάρει πόδι πριν προλάβει να πει "πρέπει". Το τσαλακωμένο χαρτί είναι για να μείνει έτσι.
Τα φτερά μου κλαίνε για τη μαύρη οντίλ μετά τα μεσάνυχτα. Καμμένα. Κομμένα.
Ένας φυλακισμένος και δύο στο εδώλιο. Ερήμην, κύριε δικαστά.

Ωραία πόλη το Ναύπλιο. Πήγαμε για μπανάκι και ταβλάκι και φαγάκι και παγωτάκι και ξανά φαγάκι και ηλιοβασίλεμα και χάζεμα του φεγγαρόδρομου στα βραχάκια και βόλτα και χορό και ανατολή ηλίου στην εκκλησιά δίπλα με χαζές γλυκανάλατες μελωδίες με παράσιτα στο ραδιόφωνο. Και μετά γυρίσαμε σπιτι.
Ήταν τρίτη απόγευμα όταν έκανα το μοιραίο λάθος. Πήγα σε μία φίλη και της έμαθα μπιρίμπα. Αυτή σαν ανταπόδωση μου έμαθε πόκερ. Το ξενυχτήσαμε 3 φορές. Τα μαθήματα κάντα 4. Είναι και προφορικό το αυριανό, είναι και θεούσα αυτή, με το σταυρό στο χέρι, ΝεοΛουκά θα γίνω.

Υ.Γ: Αγάπη μου, να πλαντάξουν οι οχτροί μας και να πρασινίσουν ο ζηλιάρηδες!

1 Σχόλια:

At 8:33 μ.μ., Blogger Συνήθης Ύποπτη έγραψε...

Έχω φανατίσει κόσμο, το έχουμε το τουρνουά!

Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα, δεν θα κάνω τίποτε απόψε, έλα να τα παίξουμε άλλη μια φορά!!!

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα