<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Γεγονότα"

18.6.05
Με τούτα και με κείνα, με έπιασε και το στομάχι μου. Τουλάχιστον θα πάω διακοπές. Έστω και αν το διακοπές μαζί με φίλους σημαίνει διαφορετικά ξενοδοχεία. Έστω. Τι και αν τα σημαντικά τηλεφωνήματα δεν τα έκανα ποτέ; Δεν γκρινιάζω γιαυτό.
Άλλος τρέχει, άλλος κουράζεται, άλλος θίγεται, άλλος θυμώνει, άλλος φωνάζει, άλλος ρωτάει, άλλος μιλάει ακατάπαυστα, μπερδεύτηκα. Λίγο αργά για εξηγήσεις. Δεν πειράζει.
Και τα κουνούπια μου πίνουν το αίμα αχόρταγα. Νόμιζα ότι όταν θα έφευγα από πάνω θα σταματούσα να τσακώνομαι. Ελπίζω αύριο να με ξεχάσουν. Ας είναι.
"Γιατί κανείς δεν συνεργάζεται σε τούτο το γαμοπλανήτη;". Η φράση που θυμάμαι ζωντανά σαν να την ακούω και τώρα. Ή ήταν "σ'αυτή τη χώρα"; Ίσως να μην την θυμάμαι τόσο ζωντανά.
Μέχρι στιγμής έχουμε πέντε πτώματα στην κατάψυξη και δυο σκελετούς στην ντουλάπα. Και δύο αριστερά χέρια στο ανθοδοχείο. Καλό Καλοκαίρι.

1 Σχόλια:

At 8:27 π.μ., Blogger Ανισόρροπος έγραψε...

τα κουνούπια μας πίνουν το αίμα και παχαίνουν!εγω αυτό ξέρω.Και μετα οι αρσενικοί κούνουποι (οι οποιοι δεν πινουν αιμα) δεν τις θέλουν γιατι είναι όλες χοντρές.Συχνά λοιπον σταματάει έτσι η διαδικασία της αναπαραγωγής.Καταλήγω λοιπον στο συμπέρασμα οτι αν για μια μερα αφήσουμε όλα τα κουνουπια να μας τσιμπησουν μετα δε θα υπάρχουν κουνούπια.καλα σκάω.
Μαλλον γαμοπλανήτη θα ταν.
Πάντως αν βάλεις ενα διαφανές ανθοδοχειο, το γεμίσεις με νερο και βάλεις το αριστερό χέρι μέσα θα φαίνεται πολυ ωραίο. Εαν είναι αντρικό χέρι να βάλεις μια διακριτική βέρα ας πούμε ή ενα ρολοι (ρολεξ κατα προτίμηση). Εαν αντιθέτω είναι γυναικείο να βάψεις τα νύχια και να κάνεις και τιποτά αλλο τεσπα για να φαίνεται ωραιο
αν παλι έχεις ενα αντρικο κι ενα γυναικειο μαζι με ολα οσα προανέφερα μπορεις να τα βάλεις να πιάνονται (χέρι-χέρι) στο ίδιο ή και σε διαφορετικά βάζα. Δημιουργείς έτσι μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας στους καλεσμένους και αυξάνεις το τσι του σπιτιού.

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα