<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Χαζομάρες"

12.6.05
Είμαι ενοχλητική σαν κουνούπι. Και άχρηστη σαν κουνούπι. Ψυχάκιας. Γενικώς και παντός καιρού. Ας βρεθει ένας άνθρωπος να πει τα σωστά λόγια ή να βρει τον σωστό τρόπο. Είμαι άρρωστη. Το νιώθω. Σκατά.
Δεν είναι ότι δεν θέλω να το πω, είναι ότι δεν μπορώ. Φοβάμαι. Δεν μπορώ να νιώσω κάτι σωστά και "υγειηνά". Είχα την ευκαιρία και η στιγμή πάει, πέταξε. Και τώρα; Μαλακίες. Μετάνοιωσα. Έχασα.
"Να προσέχεις, καρδιά μου εκεί που πας. Ποιος θα σε σκεπάζει το βράδυ να μην κρυώνεις, ; Ποιος θα περιμένει να ξυπνήσεις το πρωί να κλέψει τη πρώτη ματιά σου, με το που χαράζει τα βλέφαρα; [...] Εσύ αγάπη μου δεν χωράς σε καμιά λίστα. "

2 Σχόλια:

At 11:43 π.μ., Blogger λεμόνι δίχως όνειρα έγραψε...

42.

(ή αλλιώς: "μάθε να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις, αλλιώς δεν θα καταλαβαίνεις τις απαντήσεις)

Τα κουνουπια είναι χρήσιμα, ταϊζουν άλλα ζώα. Έτσι και εσύ, με ταϊζεις με τα γραπτά σου. ;-) (και γαμώ τις παρομοιώσεις)

 
At 5:07 μ.μ., Blogger maya έγραψε...

:)
Πιστεύω είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως!

Υ.Γ:Η Αρετή τα λέει καλύτερα...

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα