<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Και Αν Αντέχεις Σώσε Με"

11.6.05
Γύρνα πίσω επιτέλους. Γιατί σε θυμάμαι μόνο όταν καπνίζω τη μάρκα των τσιγάρων σου. Θα με μαζέψουν μία μέρα από καμία γωνιά με βλέμμα χαμένο, θα με ρωτουν πως με λένε και δεν θα απαντώ.
Θέλω να ξαναγίνω μικρή. Έξι, οκτώ δέκα χρονών... Τότε που αναρωτιόμουν πόσο ψηλή θα γίνω, τι θα σπουδάσω, αν ο Μιχάλης θα με παντρευτεί να με αποκαταστήσει και τέτοια. Τώρα που έμαθα ότι δεν θα ψηλώσω άλλο (2 λάμες τιτάνιο μετά δηλαδή) και ότι ο Μιχάλης δεν είναι παιδί για σπίτι, δεν έχω τίποτα να περιμένω ή να αναρωτιέμαι.
Βαριέμαι.
Ένα μήνυμα σε μπουκάλι, μακάρι να το βρεί κάποιος. Το μήνυμα, όχι το μπουκάλι σκέτο. Θα δω τι θα κάνω στην πορεία. Ελπίζω να υπάρχει πορεία δηλαδή, γιατί μποτιλιάραμε.
Πως μπορεί να υπάρχουν στον κόσμο άνθρωποι τόσο ψεύτες; Δηλαδή ψεύτικοι από μέσα και απέξω. Και ψεύτες. Θυμώνω. Και λυπάμαι.

1 Σχόλια:

At 3:02 π.μ., Blogger maya έγραψε...

Μου κάνω ένα κόμμεντ για να έχω κόμμεντ να μην παραπονιέμαι. Φοβερή συμβουλή! θενκς!

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα