<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Αναζήτηση Και Εύρεση"

24.3.05
Χθες πήγα να αγοράσω βιβλία. Μ'αρέσει το διάβασμα και έχω αρκετά βιβλία, ελαχίστου λογοτεχνικής αξίας μάλλον. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μ'αρέσει να παίρνω βιβλία χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα, χωρίς να μου τα έχει συστήσει κάποιος, ή να είναι γνωστού συγγραφέα. Είναι ωραίο πάντως, να ανακαλύπτω ότι κάτι που αγόρασα και ήταν στην πραγματικότητα καλό, οφειλόταν σε δικό μου γούστο.

Πέρασα περίπου μία ώρα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, να ψάχνω τί να πάρω. Προς το τέλος κατέληξα να έχω μια αγκαλιά βιβλία και να προσπαθώ να επιλέξω. Τελικά αποφάσισα με βάση δύο κριτήρια:

  • το μέγεθος,
  • το εξώφυλλο.

Συμπέρασμα; Οι γυναίκες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε πολλές καταστάσεις.

6 Σχόλια:

At 12:47 π.μ., Anonymous Ανώνυμος έγραψε...

Nice :)
Ναι, είναι όντως πιο ωραίο να ανακαλύπτεις μόνη σου κάτι.

..Κι όποιο αποδειχθεί καλό, πρότεινέ το και σε μας!

 
At 3:27 μ.μ., Blogger Damsel in Stress έγραψε...

Καλά, το γέλιο είναι ότι έτσι αγόρασα κάποτε στερεοφωνικό. Είχε το πιό γλυκούλι, αεράτο σχεδιάκι και δεκάρα δεν έδωσα για όσα μου λέγανε περί "μάπας μάρκας" και άλλων τέτοιων. Τελικά, 13 χρόνια μετά, δουλεύει άψογα και εξακολουθεί να βλέπεται διότι από τότε το design του ήταν προχωρημένο.

Τελικά, μήπως μας βγαίνει σε καλό;

(με τον ίδιο τρόπο έχω αγοράσει τηλεόραση κορακοζώητη, μίξερ κορακοζώητο και ένα κάρο άλλα κορακοζώητα. επίσης βιβλία που δεν ήταν τα χειρότερα που έχω διαβάσει .. κοίτα ρε!)

 
At 8:30 μ.μ., Blogger maya έγραψε...

wisdom:Τελείωσα το ένα από τα δύο βιβλία που πήρα και αποδείχθηκε καλό αλλά λίγο.
Λέγεται "Η Αυτοκρατορία των Λύκων" ενός κυρίου Zαν Κριστόφ Γκρανζέ, που έχει στο ενεργητικό του τα "Πορφυρά Ποτάμια".

Damsel, νομίζω ότι τελικά βγαίνει σε καλό αλλά αυτό αποδεικνύεται μακροχρόνια. Μέχρι τότε έχεις να ακούς γκρίνιες του στυλ: " Μα γιατί πήρες αυτή τη μαλακία;", "Μα δεν με ρώταγες, θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο" κ.ο.κ.

George, ίσως πρέπει να συμπληρώσω ότι και το δικό σας φύλο έχει παρόμοια κριτήρια. :)

 
At 12:24 π.μ., Anonymous Ανώνυμος έγραψε...

Χμ, καλός ακούγεται για τίτλος. Μένει να δω εξώφυλλο και περίληψη.
Θα το έχω στα υπόψιν μου, thanks!

 
At 11:09 μ.μ., Blogger maya έγραψε...

Ναι, george, είναι το ίδιο. :)

 
At 10:59 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος έγραψε...

Βασικά, το γεγονός ότι αγοράζεις βιβλία που δεν είναι ευρέως γνωστά δεν σημαίνει ότι υστερούν σε λογοτεχνική αξία! Πολλοί απο τους πιο γνωστούς συγγραφείς έγιναν γνωστοί μετά θάνατον. Έπειτα, πολλοί "διάσημοι" συγγραφείς είναι γνωστοί εξαιτίας της διαφήμισης και του μαρκετινγκ των βιβλίων τους ή εξαιτίας των "δημοσίων σχέσεων" τους. Οικογένειες δεν θίγουμε...! Οπότε μην τα υποτιμάς τα βιβλία που αγοράζεις. Τα πολύτιμα μαργαριτάρια είναι θαμμένα στο βυθό, έτσι δεν είναι? Βρήκα το σχόλιο σου για τις γυναίκες πολύ εύστοχο! Θα ψάξω και εγώ να βρώ το βιβλίο.
Φιλάκια!

 

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα