<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Και Πήρα Τη Λάθος Στροφή"

18.3.05
Και ξαφνικά όλα ταιριάζουν μεταξύ τους σαν τα κομμάτια από την αγαπημένη μου κούπα, που έσπασες και σου είπα ψέμματα ότι δεν πειράζει.
Μια φίλη μου είπε να βγω από το σώμα μου και να κοιτάξω την κατάσταση από ψηλά. Να γίνω ένα τρίτο πρόσωπο και να παρατηρώ.
Στο μυαλό μου δεν υπάρχει ένας κόσμος, αλλά πολλοί που μπλέκονται μεταξύ τους και υπάρχει ο ένας πίσω από τον άλλο σαν φύλλα σε βιβλίο, ή σαν πολλά γάντια σε ένα χέρι. Γίνομαι πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ όλοι παραμένουν ίδιοι και μελετώ τις διαφορές στις αντιδράσεις. Πολλές αντιδράσεις.
Να πας στο διάολο συ και οι απόψεις σου, ο τρόπος που φέρομαι και δεν σ'αρέσει, τα ψεμματα που πήρα πίσω, οι φορές που κλαίω και δεν πιστεύεις, οι φίλοι που ξεχνώ, τα μέρη που βρίσκομαι και ξεχνώ πού είμαι, οι εποχές που άλλαξαν και δεν το κατάλαβα.
Αντε μετά να εξηγήσεις "τι έχεις". Υπάρχει λίστα με δικαιολογίες. Διάλεξε μια και η πιο καλή γκαρσόνα είμαι γω.

Συγγνώμη μόνο στον κόσμο που αναγκάστηκε να με υποστεί σήμερα...

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα