<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"...Ακούω, Να Λες..."

2.3.05
Ισως έχω άδικο που παραπονιέμαι, ίσως να φταίει το εξαιρετικά χαμηλό IQ μου, ίσως το ότι δεν ήμουν καλή στα αρχαία τότε στο λύκειο, αλλά μου είναι αδύνατο να κατανοήσω και να μάθω 50 σελίδες από το γραμμένο στην καθαρεύουσα, εξαίρετο κατα τα άλλα "Εργαστηριακαί ασκήσεις Ποσοτικής Αναλυτικής Χημείας" σε 5 μέρες. Δεν έχω την ικανότητα, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, πως να το κάνουμε! Για άλλους μπορεί να φαίνεται λίγο και ίσως να είναι, αλλά για μένα είναι πολύ!

Χημεία μπορεί να μην ξέρω, αλλά γνωρίζω τούτο:
Το "Τι γνωρίζεται" είναι τρίτο ενικό. Αν θες, άνθρωπε μου, να μας ρωτήσεις τι γνωρίζουμε, δοκίμασε με έψιλον. Ντροπή καθηγητής πράμα να μην μπορείς να διατυπώσεις σωστά ένα ερώτημα!!

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα