<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9322014\x26blogName\x3dFrosted+Flake+Wood\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ffwood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ffwood.blogspot.com/\x26vt\x3d-7538618771097144035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

"Ευτυχία και τα συμπτώματά της..."

14.12.04
Σήμερα ζω σε ένα ζαχαρένιο, ροζ συννεφάκι και όχι δεν κατεβαίνω, δεν κατεβαίνω!!! Καταλαβαίνω πότε με χτυπάει η ευτυχία κατακούτελα από το γεγονός ότι αρχίζω να τραγουδάω Σινάτρα. Δεν ξέρω πως το έχω συνδυάσει, αλλά μου δημιουργεί μια ευφορία η φωνή του. Σιγοτραγουδάω, περπατάω στο ρυθμό και αν δεν με βλέπει κανένας μπορεί να κάνω και καμιά στροφούλα!
Τι σημασία έχει αν ο κόσμος καίγεται; θα ασχοληθώ από αύριο... για σήμερα όλα είναι ωραία! και αυτά που δεν είναι απλά χρειάζονται επανεκτίμηση!!

Σήμερα με τα κορίτσια ρεζιλευτήκαμε σε μια καινούργια καφετέρια (πιάνουμε διαφορετική κάθε εβδομάδα). Παίζαμε ένα παιχνιδάκι με ένα νόμισμα το οποίο το στερεώνεις σε μια χαρτοπετσέτα, που είναι κολλημένη με νερό στο χείλος ένος ποτηριού, και σκοπός ηταν να ανοίγουμε τρύπες με το τσιγάρο στη χαρτοπετσέτα αλλά με προσοχή ώστε να μην πέσει το νόμισμα στο ποτήρι. Τέλοσπάντων, αφού χαλάσαμε τον κόσμο από τις φωνές (φανταστείτε το θέαμα: 5 γαιδούρες να τσιρίζουν πάνω από ένα ποτήρι), βάλαμε φωτιά σε μία χαρτοπετσέτα η οποία φούντωσε! Ακόμα αναρωτιέμαι πως δεν μας πέταξαν με τις κλωτσιές!!

0 Σχόλια:

Πείτε κι εσείς κάτι!

<< Επιστροφή στην αρχική σελίδα